• Yenilendi
YEBDD 10 Sanat Suluboya Fırçaları Düz Yağ Fırçası boya seti Fırça Kalem Gibi cetvel kalemi Sanat Malzemeleri

YEBDD 10 Sanat Suluboya Fırçaları Düz Yağ Fırçası boya seti Fırça Kalem Gibi cetvel kalemi Sanat Malzemeleri

Izlenme:
₺ 2.33

Malların miktarı
Mağazada

farklı kullanımlar için farklı boyutlarda ve farklı kafa fırçalarında 10 adet.Malzeme olarak naylon, düz yuvarlak uçlu fırçadan yapılmıştır.Fırça darbesi pürüzsüzdür, renk emilimi iyidir ve elastikiyet iyidir.Guaj, akrilik ve guaj için uygundur.Bakır boru arayüzü ve pürüzsüz ekleme eklemi kalemi sıkıca sıkın, kalemin kalem tutucudan düşmesini etkili bir şekilde önleyin. farklı kullanımlar için farklı boyutlarda ve farklı kafa fırçalarında 10 adet.Malzeme olarak naylon, düz yuvarlak uçlu fırçadan yapılmıştır.Fırça darbesi pürüzsüzdür, renk emilimi iyidir ve elastikiyet iyidir.Guaj, akrilik ve guaj için uygundur.Bakır boru arayüzü ve pürüzsüz ekleme eklemi kalemi sıkıca sıkın, kalemin kalem tutucudan düşmesini etkili bir şekilde önleyin. farklı kullanımlar için farklı boyutlarda ve farklı kafa fırçalarında 10 adet.Malzeme olarak naylon, düz yuvarlak uçlu fırçadan yapılmıştır.Fırça darbesi pürüzsüzdür, renk emilimi iyidir ve elastikiyet iyidir.Guaj, akrilik ve guaj için uygundur.Bakır boru arayüzü ve pürüzsüz ekleme eklemi kalemi sıkıca sıkın, kalemin kalem tutucudan düşmesini etkili bir şekilde önleyin.Şartname : Kolu Renk : İnci White Handle malzeme : wood Hair Malzeme : naylonmiktar : 10 adet/takımmaintain : 1. Kullanımdan sonra hızlı bir şekilde suya konulmalıdır, aksi takdirde sertleşir.Onları asla suda bırakmadığınızdan ve kurutmadığınızdan emin olun.2. Temizlik : Su bazlı boyalar-ılık sabunlu su, yağ bazlı / solvent bazlı boyalar3. Kurutma / Depolama : Düz yatırın veya başınızı yukarı kaldırın.Paket içeriği : 1 * Boya malzemesibu ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen benimle iletişime geçin, 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz ve size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

Teklifin özellikleri

Handle Color:
Pearl White
Handle material:
wood
Hair Material:
Nylon
Quantity:
10 pcs/set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.