• Yenilendi
XMEIFEITS Evrensel Araçları Menteşeler sineklikli kapı Yuvarlak Menteşe Kapı Kurulum Aracı Mobilya Donanım Parçaları 64x64x4.

XMEIFEITS Evrensel Araçları Menteşeler sineklikli kapı Yuvarlak Menteşe Kapı Kurulum Aracı Mobilya Donanım Parçaları 64x64x4.

Izlenme:
₺ 2.33

Malların miktarı
Mağazada

Endüstriyel Alanda Güvenilir ve Dayanıklı Çok Çeşitli Profesyonel Bakım Araçları ve Donanım Araç Setleri kullanın. 1. Yüksek sertlikte paslanmaz çelikten dövme, aşınmaya dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklıdır. 2. yüzey ince parlatma, pürüzsüz görünüm ve korozyon direnci ile işlenir. 3. Güçlü tokluk, süper taşıma kapasitesi, güzel ve pratik, uzun ömürlü. 4. M6 Vida fiksasyonu için uygun, kurulum ve kullanım çok uygundur.Endüstriyel Alanda Güvenilir ve Dayanıklı Çok Çeşitli Profesyonel Bakım Araçları ve Donanım Araç Setleri kullanın. 1. Yüksek sertlikte paslanmaz çelikten dövme, aşınmaya dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklıdır. 2. yüzey ince parlatma, pürüzsüz görünüm ve korozyon direnci ile işlenir. 3. Güçlü tokluk, süper taşıma kapasitesi, güzel ve pratik, uzun ömürlü. 4. M6 Vida fiksasyonu için uygun, kurulum ve kullanım çok uygundur.Ürünler Fabrikadan Çıkmadan önce sıkı bir şekilde Kontrol Edilmiştir ve Profesyonel Becerilere Sahip Olanlar tarafından Kullanıma Uygundur.Özellikler : 1. Yüksek sertlikte paslanmaz çelikten dövme, aşınmaya dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklıdır.2. yüzey ince parlatma, pürüzsüz görünüm ve korozyon direnci ile işlenir.3. Güçlü tokluk, süper taşıma kapasitesi, güzel ve pratik, uzun ömürlü.4. M6 Vida fiksasyonu için uygun, kurulum ve kullanım çok uygundur.5. Kalınlaşmış menteşeler paneli, aşırı eforun neden olduğu kırılmayı önleyebilir.Şartname : Öğe türü : yuvarlak menteşemalzeme : Paslanmaz çelikvida : M6 vida için Uygunboyutu : Yaklaşık. 64x64x4.5mm / 2. 5x2. 5x0. 2 inçpaket Listesi : 1 x Yuvarlak menteşenot : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Teklifin özellikleri

Item Type:
Round Hinge
Material:
Stainless Steel
Screw:
Fit for M6 Screw
Size:
Approx. 64 x 64 x 4.5mm / 2.5 x 2.5 x 0.2in
Package List:
1 x Round Hinge:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.