• Yenilendi
Sara - u Şeffaf Akrilik 5 Taraflı Takı Ekran Saklama Kutusu Kasa Kare Küp Kutusu

Sara - u Şeffaf Akrilik 5 Taraflı Takı Ekran Saklama Kutusu Kasa Kare Küp Kutusu

Izlenme:
₺ 79.98

Malların miktarı
Mağazada

❤Akrilik Teşhir Standları birçok şey için kullanılabilir. ❤Bu mücevher kaideleri gibi ev sahipleri için de popüler bir organizasyon aracıdır. ❤Plastik takı standları etkili bir pazarlama aracıdır. ❤Bu vitrin yükselticisi, değerli koleksiyonlar için zarif bir sunum sağlar.
Mücevher ekranı, mücevherleri, süs eşyalarını, edebiyatı ve diğer ev eşyalarını sergilemek için bir makyaj masasının üstünde veya bir dolapta kullanılabilir. ❤Müzeler ve galeriler, eserleri ve küçük heykelleri yükseltmek için bir vitrin yükselticisi kullanır.Şartname : Malzeme : Akrilik Renk : Şeffaf Boyut : 5x5x5 cm/2"x 2" x 2"Miktar : 1 adetnot : 1.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm hataya izin verin.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Paket içerir (perakende paketi olmadan) : 1 adet x Ekran Kutusu.

Teklifin özellikleri

Material:
Acrylic
Color:
Transparent
Size:
5 x 5 x 5 cm/2x 2 x 2:
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
1 Pc x Display Box. :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.