• Yenilendi
ANMMBER 12L Akıllı sensörlü çöp kovası Mutfak Banyo Tuvalet çöp tenekesi Otomatik İndüksiyon Su Geçirmez kapaklı çöp kutusu

ANMMBER 12L Akıllı sensörlü çöp kovası Mutfak Banyo Tuvalet çöp tenekesi Otomatik İndüksiyon Su Geçirmez kapaklı çöp kutusu

Izlenme:
₺ 808.56

Malların miktarı
Mağazada

Akıllı indüksiyon : kapak elinizle açılabilir ve indüksiyon 0,3 saniyede hızlıdır.Stereoskopik indüksiyon : Yeni aralık kızılötesi indüksiyon, kapak bükülmüş dizine yakın açılabilir ve kapak kapanmadan açılabilir, bu da daha uygundur.Titreşim indüksiyonu : Çöp tenekesinin ön tarafına vurmanız veya tekmelemeniz yeterlidir ve titreşim indüksiyonu kapağa hızla tepki verir.Akıllı kızılötesi indüksiyon : Çöp kutusunu sık sık kullanırken, elinizi çöp kutusunun üstüne koyun, kapak kapalı kalmaya devam edecek ve elinizle çıkardığınızda kapak otomatik olarak kapanacaktır.Sızdırmazlık : Kapalı kapak, daha iyi sızdırmazlık, büyük yeni kokuların sürüklenmesine gerek kalmadan kokuların yayılmasını etkili bir şekilde önleyebilir.Özellikler : Akıllı indüksiyon : kapak elinizle açılabilir ve indüksiyon 0,3 saniyede hızlıdır.Stereoskopik indüksiyon : Yeni aralık kızılötesi indüksiyon, kapak bükülmüş dizin yakınında açılabilir ve kapak kapanmadan açılabilir, bu daha uygundur.Titreşim indüksiyonu : Çöp tenekesinin ön tarafına vurmanız veya tekmelemeniz yeterlidir ve titreşim indüksiyonu kapağa hızla tepki verir.Akıllı kızılötesi indüksiyon : Çöp kutusunu sık sık kullanırken, elinizi çöp kutusunun üstüne koyun, kapak kapalı kalmaya devam edecek ve elinizle çıkardığınızda kapak otomatik olarak kapanacaktır.Sızdırmazlık : Kapalı kapak, daha iyi sızdırmazlık, büyük yeni kokuların sürüklenmesine gerek kalmadan kokuların yayılmasını etkili bir şekilde önleyebilir.Uzun pil ömrü : 1500 m Ah pil ile donatılmış (pil dahil değildir), 8 saat şarj, yaklaşık 2-3 ay kullanılabilir, enerji tasarrufu ve sık şarj olmadan elektrik tasarrufu.Kendi kendine yeten basınç halkası : Çöp tenekesinin, çöp torbasını sabitlemeye elverişli olan kendi basınç halkası vardır, ağır çöp torbası konsa bile düşmez.Şartname : Adı : indüksiyon akıllı çöp tenekesimalzeme : ABS+PPKapasite : 12uygulanabilir durumlar : mutfak, oturma odası, banyo, yatak odasıbo Yutu : 23.5*23.5*30 cmrenk : Beyaz , siyah ,yeşil , turuncuambalaj dahil : 1 * indüksiyon akıllı çöp tenekesinot : 1. Manuel ölçüm ve farklı ekran ayarı için hafif renk değişimi nedeniyle lütfen 1-3 cm (0.4-1.18") farkına izin verin.2. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.

Teklifin özellikleri

Name:
Induction smart trash can
Material:
ABS+PP
Capacity:
12L
Applicable occasions:
kitchen, living room, bathroom, bedroom
Size:
23.5*23.5*30cm
Color:
White , black ,green , orange
Packing included:
1 * Induction Smart Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.