• Yenilendi
MABEK Banyo Kancaları Güçlü Manyetik Kanca Ağır Duvar Kanca Askı Anahtar Elbise bardak Askısı Ev Mutfak Depolama Organizasyonu.

MABEK Banyo Kancaları Güçlü Manyetik Kanca Ağır Duvar Kanca Askı Anahtar Elbise bardak Askısı Ev Mutfak Depolama Organizasyonu.

Izlenme:
₺ 189.20

Malların miktarı
Mağazada

✯Bunları Banyo havlu kancaları, Duş havlu Kancaları, Mutfak havlu Kancaları veya Mont havlu Kancaları vb.Olarak kullanmak için ideal hale getirin. * Paslanmaz çelik karabina klipsinin kullanımı çok kolaydır ve karabina yaylı kapı hızlı bağlantı için kolayca ve sorunsuz bir şekilde açılır ve kapanır. * Aksesuarları takmak istediğiniz her yere monte edebilirsiniz. * Geçmeli kancalarımız iç/dış mekan kullanımı için mükemmeldir. lines Temiz çizgiler ve çağdaş tasarımla tasarlanan banyonuzu basitleştirin. ✯Bunları Banyo havlu kancaları, Duş havlu Kancaları, Mutfak havlu Kancaları veya Mont havlu Kancaları vb.Olarak kullanmak için ideal hale getirin. * Paslanmaz çelik karabina klipsinin kullanımı çok kolaydır ve karabina yaylı kapı hızlı bağlantı için kolayca ve sorunsuz bir şekilde açılır ve kapanır. * Aksesuarları takmak istediğiniz her yere monte edebilirsiniz. * Geçmeli kancalarımız iç/dış mekan kullanımı için mükemmeldir. lines Temiz çizgiler ve çağdaş tasarımla tasarlanan banyonuzu basitleştirin.Ürün Kategorisimanyetik kancamalzememanyetikşapkalartek kancamalzeme numarasımanyetik malzemeağırlık kapasitesi30 kg'ın üzerindetylemodern minimalist.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.