• Yenilendi
Zzple beyzbol şapkası 2020 Avrupa Kupası Hatıra Takımı Hollanda Portekiz Fransa Brezilya Milli Takımı güneşlikli kep (Renk:

Zzple beyzbol şapkası 2020 Avrupa Kupası Hatıra Takımı Hollanda Portekiz Fransa Brezilya Milli Takımı güneşlikli kep (Renk:

Izlenme:
₺ 3.00

Malların miktarı
Mağazada

▶Hayranlara hediyeler : Bu beyzbol şapkası Euro 2020'nin hatırasıdır ve aynı zamanda hayranların sokağa çıkması için en iyi ekipmandır. ▶Boyut : Kapağın boyutu, 52-63 cm'lik baş çevresi için uygun olan şapkanın arkasında ayarlanabilir. ▶İnsanlaşmış tasarım : zarif nakış, başın üstündeki benzersiz havalandırma tasarımı, şapkanın dört tarafındaki emici pamuk teri emebilir. ▶Giymesi kolay : hafif, günlük kullanıma uygundur.Sadece bir çift kot pantolon ve bir tişört sizi şık ve sevimli gösterebilir. ▶Çeşitli kullanımlar : balıkçılık, yürüyüş, kamp, seyahat, avcılık, avcılık, plaj seyahati, seyahat, bahçecilik, tekne gezintisi veya bahçecilik için çok uygundur. ▶Hayranlara hediyeler : Bu beyzbol şapkası Euro 2020'nin hatırasıdır ve aynı zamanda hayranların sokağa çıkması için en iyi ekipmandır. ▶Boyut : Kapağın boyutu, 52-63 cm'lik baş çevresi için uygun olan şapkanın arkasında ayarlanabilir. ▶İnsanlaşmış tasarım : zarif nakış, başın üstündeki benzersiz havalandırma tasarımı, şapkanın dört tarafındaki emici pamuk teri emebilir. ▶Giymesi kolay : hafif, günlük kullanıma uygundur.Sadece bir çift kot pantolon ve bir tişört sizi şık ve sevimli gösterebilir. ▶Çeşitli kullanımlar : balıkçılık, yürüyüş, kamp, seyahat, avcılık, avcılık, plaj seyahati, seyahat, bahçecilik, tekne gezintisi veya bahçecilik için çok uygundur.2021 Avrupa Kupası için tezahürat yapalım! ! !Avrupa Kupası hatırası : vatansever hayranlar için uygun bir beyzbol şapkası ve aile ve arkadaşlar için ideal bir hediye.★Not : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-2 cm'lik bir hataya izin verin.anlayışınız için teşekkür ederiz.2. Işık sorunu nedeniyle, bazı renk sapmaları olacaktır.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.