• Yenilendi
WALNUTA USB3. 0 harici sabit disk 500 GB 1 TB 2 TB Depolama Aygıtı Sürücü 7200 rpm Sürücü Mobil sabit disk HDD 2.5 (Renk:

WALNUTA USB3. 0 harici sabit disk 500 GB 1 TB 2 TB Depolama Aygıtı Sürücü 7200 rpm Sürücü Mobil sabit disk HDD 2.5 (Renk:

Izlenme:
₺ 0.67

Malların miktarı
Mağazada

Ürünle birlikte verilen güç kaynağını ve USB kablosunu takmanız yeterlidir.Windows işletim sistemi tarafından otomatik olarak tanınır, bu nedenle kurulacak veya yapılandırılacak bir yazılım gerekmez.Dosya kaydetmeyi kutunun dışına sürükleyip bırakın.Dahili güç yönetimi güç tasarrufu sağlar operation.It yanınızda taşıması kolaydır ve müzik, film ve diğer dosyalarınız için yeterli depolama alanı sağlar.Ürünle birlikte verilen güç kaynağını ve USB kablosunu takmanız yeterlidir.Windows işletim sistemi tarafından otomatik olarak tanınır, bu nedenle kurulacak veya yapılandırılacak bir yazılım gerekmez.Dosya kaydetmeyi kutunun dışına sürükleyip bırakın.Dahili güç yönetimi güç tasarrufu sağlar operation.It yanınızda taşıması kolaydır ve müzik, film ve diğer dosyalarınız için yeterli depolama alanı sağlar.Şartname : Uygulama : Dizüstü bilgisayargenişleme noktası : yokuygulama : sunucuarayüz hızı : 10120 MB/sinteryüz tipi : USB 3.0 Stil : HDDPAKET : Eve Type : dışboyut : 2.5 " Hız : 7200 rpmpaket şunlardır : 1 * taşınabilir sabit Sürücüürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana ulaşın, 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz ve size tatmin edici bir cevap verin.

Teklifin özellikleri

Applicatin:
Laptop
Expansion Port:
None
Application:
Server
Interface Rate:
10120 MB/s
Interface Type:
USB 3.0
Style:
HDD
Package:
Yes
Type:
External
Size:
2.5
Speed:
7200rpm
Package Include:
1*Portable hard drive:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.