• Yenilendi
RENSLAT mühür mumu Pullar Yapma Yaratıcılık Retro Vintage Zarf Düğün Vintage Zanaat Doğum Günü Damga Hobi Dekor Kartı DIY

RENSLAT mühür mumu Pullar Yapma Yaratıcılık Retro Vintage Zarf Düğün Vintage Zanaat Doğum Günü Damga Hobi Dekor Kartı DIY

Izlenme:
₺ 118.40

Malların miktarı
Mağazada

1. Gümrük, güvenlik, bankacılık, sigorta, yargı ve diğer bölümlerin sahteciliğine karşı. 2. High-end el sanatları ve hediyeler, kırtasiye, günlük ihtiyaçlar, zanaat hediyeler, davetiyeler. 3. Önemli belgeleri ve kişisel sırları, bir nesnenin sızdırmazlığını vb. Sökmekten kaçının., sızdırmazlık mumu ve özel conta damgası kullanılır. 4. Kişisel el işi, DIY, sanatseverler, hediye / mektup paketleme vb. 5. Renklendirmek, toplamak veya arkadaşlarınıza vermek için boya kalemleri kullanmak harika bir hediyedir.Özellik : 1. Boyama için boya kalemi kullanın, ateş cila paralarını güzel ve rahat, retro ve zarif hale getirin.2. Kendiniz yapın, hediye sızdırmazlık mumu, sızdırmazlık mumu vb., retro edebi atmosferle dolu.3. Cila paraları yapmak için lütfen serbest bırakma kağıdı kullanın, contayı kapatın ve kolayca çıkarmak için birkaç saniye bekleyin.Şartname : Malzeme : balmumuçap : 8mm/0.31 inamaç : Cila mühür damgası için özelkullanım : yaklaşık 2-3 adet 25mm/0.98 in mühür mumu madeni paraya dönüştürülebiliruygulama : 1. Gümrük, güvenlik, bankacılık, sigorta, yargı ve diğer bölümlerin sahteciliğine karşı.2. High-end el sanatları ve hediyeler, kırtasiye, günlük ihtiyaçlar, zanaat hediyeler, davetler3. Önemli belgeleri ve kişisel sırları, bir nesnenin sızdırmazlığını vb. Sökmekten kaçının., sızdırmazlık mumu ve özel conta damgası kullanılır.4. Kişisel el işi, DIY, sanatseverler, hediye / mektup paketleme vb.5. Renklendirmek, toplamak veya arkadaşlarınıza vermek için boya kalemleri kullanmak harika bir hediyedir.Not : 1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.

Teklifin özellikleri

Material:
Wax
Diameter:
8mm/0.31in
Purpose:
Special for lacquer seal stamp
Use:
about 2-3pcs can be made into a 25mm/0.98in seal wax coin
Application:
1. Anti counterfeiting of customs, security, banking, insurance, judicial and other departments.:
2. High-end crafts and gifts, stationery, daily necessities, craft gifts, invitations:
3. Avoid dismantling important documents and personal secrets, and the sealing of an object, etc., are use sealing wax and special seals stamp.:
4. Personal handwork, DIY, art lovers, gift/letter packaging, etc..:
5. Using paint pens to color, collect or give to friends is a cool gift.:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.