• Yenilendi
Yok 15L Taşınabilir Katlanabilir Sırt Çantası Katlanır Dağcılık Çantası Açık Sürme Sırt Çantası seyahat sırt çantası (Renk:

Yok 15L Taşınabilir Katlanabilir Sırt Çantası Katlanır Dağcılık Çantası Açık Sürme Sırt Çantası seyahat sırt çantası (Renk:

Izlenme:
₺ 732.90

Malların miktarı
Mağazada

Yüksek mukavemetli, dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı.Sırt nefes alabilir ve taşıması rahattır.Ayarlanabilir omuz askıları ve göğüs kemerleri, yan sıkıştırma kayışları.Yürüyüş, kamp, trekking, seyahat vb. Için tasarım.Açık havada ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük kapasite.Yüksek mukavemetli, dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı.Sırt nefes alabilir ve taşıması rahattır.Ayarlanabilir omuz askıları ve göğüs kemerleri, yan sıkıştırma kayışları.Yürüyüş, kamp, trekking, seyahat vb. Için tasarım.Açık havada ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük kapasite.Paket şunlardır : 1 * dağcılık sırt çantasıdikkat : Farklı ölçümler nedeniyle, lütfen 1-3 cm hatayı kabul edin; farklı bilgisayar ekranı farklı renkler gösterebileceğinden lütfen makul renk farkına izin verin.Yürüyüş, kamp, trekking, seyahat vb. İçin tasarlanmıştır.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.