• Yenilendi
DXMRWJ 100 adet/grup Sekizgen Sızdırmazlık Balmumu Boncuk DIY Damgalama mühür mumu Pullar Zarf Belgeleri Noel Düğün Davetiyesi

DXMRWJ 100 adet/grup Sekizgen Sızdırmazlık Balmumu Boncuk DIY Damgalama mühür mumu Pullar Zarf Belgeleri Noel Düğün Davetiyesi

Izlenme:
₺ 1.33

Malların miktarı
Mağazada

1. Gümrük, güvenlik, bankacılık, sigorta, yargı ve diğer bölümler.Tütün/alkol/çay endüstrisi ambalajlarının sahteciliğine karşı, kozmetiklerin sahteciliğine karşı. 2. Üst sınıf el sanatları ve hediyeler, kırtasiye, günlük ihtiyaçlar, zanaat hediyeler, davetiye. 3. Çalınmaması gereken önemli belgeler ve özel hatıraların yanı sıra bir nesneyi mühürlemek için mühür mumu ve özel mühür kullanılacaktır. 4. Kişisel el işi, manuel hesap, sanat DIY, kuru çiçek hediye paketleme, vb. 5. Kendin yap yapmak, bir fırçayla boyamak, toplamak veya bir arkadaşınıza vermek harika. 1. Gümrük, güvenlik, bankacılık, sigorta, yargı ve diğer bölümler.Tütün/alkol/çay endüstrisi ambalajlarının sahteciliğine karşı, kozmetiklerin sahteciliğine karşı. 2. Üst sınıf el sanatları ve hediyeler, kırtasiye, günlük ihtiyaçlar, zanaat hediyeler, davetiye. 3. Çalınmaması gereken önemli belgeler ve özel hatıraların yanı sıra bir nesneyi mühürlemek için mühür mumu ve özel mühür kullanılacaktır. 4. Kişisel el işi, manuel hesap, sanat DIY, kuru çiçek hediye paketleme, vb. 5. Kendin yap yapmak, bir fırçayla boyamak, toplamak veya bir arkadaşınıza vermek harika.Retro sızdırmazlık balmumu hapları Tahıl Vintage mühür mumu Damga Tablet boncuk zarf düğün için Antik sızdırmazlık balmumu torbada 100 adetşartname : Malzeme : balmumumiktar : torba başına yaklaşık 100 adet, çap 8mm/0.31uygulama : Mühür mumu damgası mührü için özelrenk : A-HUSUS : yaklaşık 2-3 adet mühür yapabiliruygulanabilir durumlar : 1. Gümrük, güvenlik, bankacılık, sigorta, yargı ve diğer bölümler.Tütün/alkol/çay endüstrisi ambalajlarının sahteciliğine karşı, kozmetiklerin sahteciliğine karşı.2. Üst sınıf el sanatları ve hediyeler, kırtasiye, günlük ihtiyaçlar, zanaat hediyeler, davetiye.3. Çalınmaması gereken önemli belgeler ve özel hatıraların yanı sıra bir nesneyi mühürlemek için mühür mumu ve özel mühür kullanılacaktır.4. Kişisel el işi, manuel hesap, sanat DIY, kuru çiçek hediye paketleme, vb.5. Kendin yap yapmak, bir fırçayla boyamak, toplamak veya bir arkadaşınıza vermek harika.Not : Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.DIY Karalama Defteri Mum Damga Dekoratif mühür mumu.

Teklifin özellikleri

Material:
wax
Quantity:
about 100pcs per bag, diameter 8mm/0.31in
Application:
Special for seal of wax seal stamp
Color:
A-H
Use:
about 2-3pcs can make a seal
Applicable occasions:
1. Customs, security, banking, insurance, judicial and other departments. Anti-counterfeiting of tobacco/alcohol/tea industry packaging, anti-counterfeiting of cosmetics.:
2. Top grade crafts and gifts, stationery, daily necessities, craft gifts, invitation.:
3. For important documents and private keepsakes to avoid stealing, as well as to seal an object, sealing wax and special seal shall be used.:
4. Personal handwork, manual account, art DIY, dry flower gift packaging, etc.:
5. It's cool to DIY, paint with a paintbrush, collect or give it to a friend.:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
DIY Scrapbook Candle Stamp Decorative Wax Seal :

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.