• Yenilendi
WOIWO 5 Adet Totem Yangın El Yazması Sızdırmazlık fitilli mum çubuklar, Posta Mektubu Retro Vintage mühür mumu Damga (Altın)

WOIWO 5 Adet Totem Yangın El Yazması Sızdırmazlık fitilli mum çubuklar, Posta Mektubu Retro Vintage mühür mumu Damga (Altın)

Izlenme:
₺ 13.96

Malların miktarı
Mağazada

100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.Boyut : yaklaşık 11x90mm; Renk : altın; Paket içerir : fitil ile 5 x mühür mum çubuklar.Kullanışlı, klasik ve romantik : Bu sızdırmazlık mum çubukları parlak, retro ve hassastır, mum çubuklarını eritmek ve bir mühür oluşturmak için fitili ısıtabilirsiniz.Zarfların, parsellerin, davetiyelerin vb. Dekorasyonuna uygulanır.Hediye sızdırmazlığı,hobi,el sanatları projeleri,şarap,çay veya kozmetik ambalajlarının sızdırmazlığı için uygundur.Zarfları, parselleri,düğün ve parti davetiyelerini süslemek için ideal, el yapımı kartları kişiselleştirmek için mükemmel bir yoldur ve letters.In antient zaman sızdırmazlık mumu sırrı saklamanın bir yolu olmuştur, şimdi mektup sızdırmazlığı,şişe sızdırmazlığı,tabela vb. Gibi Birçok şekilde kullanıyoruz. zarfların, parsellerin, davetiyelerin vb. dekorasyonuna uygulanır Zarfların, parsellerin, davetiyelerin vb. dekorasyonuna uygulanır El yapımı kartları ve harfleri kişiselleştirmenin mükemmel bir yoludur Özelliklerboyutu : yaklaşık 11x90mmrenk : altın Paket içerir : Fitil ile 5 x mühür mum çubuklar Not : Farklı aydınlatma nedeniyle biraz renge neden olabilir fark, lütfen öğenin gerçek rengine bakın.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler

Güncellemeler alarmı

Şimdi kaydolun ve bugün en iyi fiyata garanti edilen en iyi beş teklifi alın.